VIDEO: Nova školska godina uz priredbu „Dobro došli, dragi prvaci“

U Srbiji je počela nova školska godina, a po tradiciji učenici četvrtog razreda dimitrovgradske osnovne škole „Hristo Botev“ izveli su priredbu pod nazivom „Dobro došli, dragi prvaci“. Na ovaj način oni su đacima prvacima poželeli da budu odlični učenici, dobra deca i da nose radost i osmeh svojim roditeljima.

Na svečanosti u velikoj sali Centra za kulturu prisustvovali su prvaci i njihovi roditelji, rukovodstvo škole, nastavno osoblje, predstavnici lokalne samouprave, gosti i mediji.

Prisutnima se obratila direktorka Milena Stavrov koja je najmlađim učenicima poželela uspeh u daljem školovanju.

Dvojezična priredba dobrodošlice je pripremljena uz pomoć učiteljica Angeline Istatkov, Vesne Andrejević i Ljubinke Todorov.

U ovoj školskoj godini nastavu će od prvog do osmog razreda pohađati ukupno 408 đaka, a u prvi razred je krenulo 46 učenika raspoređenih u tri odeljenja.

Ekipa FAR-a je u celosti snimila ovaj program.

Produkcija: Udruženje „Emblema“ – FAR TV
2024.

Projekat “Bugarska zajednica, sloboda govora i multikulturalnost kroz medijsku prizmu – TV serija” se finansira sredstvima Bugarske pomoći za razvoj

Проектът „Българска общност, свобода на словото и мултикултурализъм през медийната призма – ТВ сериал“ се финансира със средства по Българската помощ за развитие

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar