Kreće javna rasprava izmenama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede saopštilo je da će javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju trajati od 5. do 24. septembra.

Tekst Nacrta zakona biće postavljen na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se ministarstvu na mejl adresu [email protected], sa naznakom: “Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju” ili putem pošte na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina br. 22-26, 11000 Beograd, sa istom naznakom.

“U toku javne rasprave biće organizovan okrugli sto/tribina, a adresa i vreme održavanja biće naknadno objavljeni na zvaničnom sajtu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede” – saopštili su iz Ministarstva.

Pozivaju predstavnike državnih organa i organizacija, udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, poljoprivrednike i druge zainteresovane, da se u okviru javne rasprave upoznaju sa tekstom i da daju svoje primedbe, predloge i sugestije.

Nacrt zakona i obrazac za komentare mogu se preuzeti na sajtu ministarstva.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar