Treća uzastopna pobeda za „Željušu“

   Fudbalski klub „Željuša“ nastavio je niz dobrih igara u Opštinskoj ligi Pirot i zabeležio je danas ubedljivu pobedu od 3:0 na gostovanju u Malom Suvodolu ekipi „Mladost“. Dvostruki strelac za „Željušu“ bio je Nemanja Kocev, a jedan gol postigao je Vladimir Gogov.

   Posle 6 odigranih susreta u 7 kola „Željuša“ ima 13 bodova i zaostaje 6 bodova iza lidera lige, ekipe „Senjak“ iz Pirota, sa utakmicom manje.

   U narednom kolu „Željuša“ je slobodna.

Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*