Jelena Petrović novi predsednik AK „Balkan“ – mlade atletičarke na Prvenstvu Srbije

   Jelena Petrović, nekadašnja atletičarka iz Dimitrovgrada, novi je predsednik atletskog kluba „Balkan“, odlučili su delegati na redovnoj godišnjoj izbornoj Skupštini kluba. Pored izbora predsednika, Skupština je usvojila i izmene Statuta kluba, kako bi on bio usklađen sa Zakonom o sportu.

   Mlade atletičarke atletskog kluba „Balkan“, Milica Stoicev i Andrea Sergijev, nastupiće ovog vikenda na dvoranskom Prvenstvu Srbije u atletici za pionire i pionirke, koje će biti održano u Beogradu u hali Vojne akademije.

   Milica Stoicev nastupiće u subotu 11. februara u konkurenciji starijih pionirki u 2 discipline – trci na 300 metara i skoku u dalj, dok će se Andrea Sergijev u nedelju 12. februara takmičiti u skoku u vis.

T. Aleksov

Foto: AK „Balkan“

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar