a
 

Mladi dimitrovgradski atletičari na takmičenju “Kad nema tartana” u Gornjem Milanovcu

   U Gornjem Milanovcu u subotu 30. avgusta nastavlja se serija mitinga za najmlađe – Mini liga Atletskog saveza centralne Srbije “Kad nema tartana”. U 2. kolu ovog takmičenja, u konkurenciji 20-ak klubova, nadmetaće se i atletski klub “Balkan” iz Dimitrovgrada.

317

   Desetak mladih atletičara iz pionirske konkurencije takmičiće se u raznovrsnim disciplinama – trčanje, skokovi i bacanja. Dimitrovgradski atletičari po prvi putu nastupaju na jednom atletskom mitingu u Gornjem Milanovcu, koji organizuje atletski klub “Takovo”.

P. Videnov

Foto: AK „Balkan“, Slaviša Milanov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.