a
 

„Balkanski“ poražen u Leskovcu, „Željuša“ ubedljiva protiv „Lokomotive“ u Dimitrovgradu

Fudbalski klub „Balkanski“ poražen je u utakmici 24. kola zone „Jug“, koja je odigrana u subotu 29. aprila u Leskovcu od domaće ekipe „Sloga“ sa 2:0. Posle ovog kola „Balkanski“ je pao jedno mesto na tabeli i sada je deseti sa 30 bodova.

U sledećem kolu u Dimitrovgrad dolazi „OFK Brzi brod“, ekipa koja ima bod više od „Balkanskog“ i nalazi se na devetom mestu na tabeli.

Fudbalski klub „Željuša“ pobedio je danas u sportskom centru „Park“ ekipu „Lokomotive“ iz Belog Polja sa 4:0 u 18. kolu Opštinske lige Pirot. Strelci za „Željušu“ bili su: Danijel Igov, Bane Đurov, Nemanja Kocev i Vladimir Gogov.

Ovom pobedom, „Željuša“ je osvojila 30 bodova u dosadašnjem toku prvenstva i nalazi se u vrhu tabele.

U narednom kolu „Željuša“ gostuje ekipi „Veliki Suvodol“ iz istoimenog sela.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar