Dimitrovgrad spreman za završni turnir Triglav kadetske lige Srbije u košarci

Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ i Ustanova za sport i turizam „STC Caribrod“ spremno dočekuju završni turnir Triglav kadetske lige u košarci, koji će od 26. do 28. maja biti održan u hali u sportskom centru „Park“, izjavio je za portal Far, Vasil Andrejev, direktor „STC Caribrod“.

„Sve pripreme za završni turnir su gotove i što je nas tiče, turnir može da krene odmah“, rekao je Andrejev. „Kontaktirali smo sve ekipe, imamo njihove termine dolaska, a što se tiče satnice takmičenja, ona je određena ranije i samo se čeka početak prve utakmice. Većina ekipa koje učestvuju na završnom turniru u Dimitrovgrad će stići u četvrtak 25. maja, jer žele da održe bar jedan trening u hali, kako bi se privikli na uslove, a mi smo im to i omogućili. Što se nas tiče, mi smo spremni i ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke i sporta da dođu u halu sportskog centra „Park“ i da vide na delu budućnost srpske košarke.

Biće puno interesantnih susreta, a mi smo kao domaćini organizovali i neka iznenađenja za publiku. Nadam se da će sve proteći po planu i da ćemo još jednom pokazati da je Dimitrovgrad spreman za organizaciju takmičenja na najvišem nivou, u cilju što bolje promocije opštine Dimitrovgrad u sferi sportskog turizma“.

Na završnom turniru Triglav kadetske lige Srbije učestvuje 8 ekipa i to: „Crvena Zvezda MTS“, „Mladost Čačak“, „Vizura Šark“, „Zemun Fitofarmacija“, „Partizan NIS“, „Borac Čačak“, „Mega Bemax“ i „Sport`s World“.

Prvog dana turnira, u petak 26. maja satnica je sledeća:

12:00          „Crvena Zvezda MTS“ – „Mladost Čačak“

14:30          „Vizura Šark“ – „Zemun Fitofarmacija“

16:30          Svečano otvaranje Završnog turnira

17:30          „Partizan NIS“ – „Borac Čačak“

20:00           „Mega Bemax“ – „Sport`s World“

Polufinalni susreti biće odigrani u subotu, dok su finale i utakmica za treće mesto zakazani za nedelju 28. maja.

Celokupnu satnicu završnice Državnog kadetskog prvenstva u košarci možete pogledati na ovom linku:

https://far.rs/wp-content/uploads/2017/05/raspored-turnir.jpg

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Plakat: Milana Videnov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar