a
 

Fudbal-Opštinska liga Pirot: Vladimir Gogov predvodio „Željušu“ do pobede u Rasnici

U poslednjem kolu Opštinske lige Pirot, fudbaleri „Željuše“ savladali su juče u Rasnici rezultatom 3:4 (1:2) ekipu „Slobode“. Najzapaženiji u redovima gostujuće ekipe bio je Vladimir Gogov koji je zatresao mrežu „Slobode“ u 8. i 84. minutu. Pored raspoloženog Gogova kod „Željuše“ u strelce su se upisali i Danijel Georgijev u 7., i Denis Botev u 82. minutu sa bele tačke.

Pobedom u Rasnici izabranici Dragana Dončeva stavili su kraj na sezonu u Opštinskoj ligi Pirot, koju su okončali na četvrtom mestu sa 45 osvojenih bodova i bilansom od petnaest pobeda, jednog remija i osam poraza.

 A. Todorov

Foto: T. Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar