Festival „Srbija u ritmu Evrope“: Glasajte za decu iz Bosilegrada

Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – “Srbija u ritmu Evrope” i opština Bosilegrad po prvi put ima svoje predstavnike. Ovaj festival biće održan 16. juna u Nišu od 14:00 časova, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji.

Opštinu Bosilegrad predstavljaju: Dobri Milanov,  Sanja Vladimirov, Aleksandra Dojčinov, Anđela Zaharijev, Tanja Ivanov i Vladislava Petrunov.

22 zemlje Evrope i 22 grada Republike Srbije, među kojima i Bosilegrad, bore se za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva Srpska Televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

„Gledanost na Prvoj Srpskoj Televiziji je zagarantovana, a glasanje za naše predstavnike iz Bosilegrada počinje 1. juna i trajaće sve do kraja televizijskog programa.

Ovaj projekat je podržala opština Bosilegrad i ukoliko želite da se sledeće godine festival emituje iz naše opštine na Prvoj srpskoj televiziji, a deca predstavnici Bosilegrada otputuju u zemlju koju predstavljaju (Rusiju), glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka“, rekao je za FAR Stefan Stojkov, zamenik predsednika opštine Bosilegrad.

Tekst za glasanje (sms): PESMA (razmak) 06, pošaljite na broj 1557.

Sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka, a cena jedne poruke je 65 dinara.

B. Ivanov

Napisao/la

Божидар Иванов е роден през 1970 година. Макар че икономист по професия, изцяло се посвещава на журналистиката. Журналистическата си кариера започва през 1998 год. в Центъра за култура „Босилеград” - Радио-телевизия Босилеград, където като журналист и водещ вече 18 години участва в създаването на различни радио и телевизионни предавания, репортажи и интервюта на български и сръбски език. Иванов особено се отдава на опазването на културата и традицията на българското национално малцинство в Сърбия. Журналист-водещ от 1998 до 2016 година, зад когото са наредени часове емисии, интервюта, репортажи... Сътрудник на Издателство „Братство“ и едноименния седмичник на български език. Сътрудничи с електронни и печатни медии в Сърбия и България, а особено с Радио телевизия Фокус, Телевизия 017 и Българското национално радио. Член на Независимото сдружение на журналистите на Сърбия, лауреат на значими журналистически признания, участник във всички семинари на BBC и активен участник в опазването на информирането на майчин български език чрез Комисията по информиране при Националния съвет на българското малцинство в Сърбия в първите два състава.

Bez komentara

Ostavi komentar