a
 

Zona Jug: „Mladost“ remizirala sa OFK „Nišom“ 2:2

Fudbaleri „Mladosti“ iz Bosilegrada odigrali su nerešeno 2:2 na gostovanju ekipi OFK „Niša“. Meč 18. kola fudbalske Zone Jug igran je 24. marta u Nišu.

Nakon ovog kola bosilegradski fudbaleri su i dalje na začelju tabele sa osvojenih 11 bodova. Lider na prvenstvenoj lestvici je ekipa „Pčinje“ iz Trgovišta sa 41 bodom.

U narednom kolu, koje je na programu idućeg vikenda, „Mladost“ dočekuje na stadiona Peskara u Bosilegradu šestoplasirani tim „Vranjske Banje“.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar