a

„Balkanski“ nakon preokreta poražen od „Pčinje“

Fudbaleri „Balkanskog“ pretrpeli su poraz na domaćem terenu od ekipe „Pčinje“ rezultatom 2:3 (2:1). Susret 23. kola Zone Jug igran je 20. aprila u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 413-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 414-1024x683.jpg

Dimitrovgradski tim je imao rezultatsku prednost na poluvremenu 2:1, ali su gosti u drugih 45 minuta preokrenuli rezultat i slavili sa 2:3. Golove za domaću ekipu postigli su Saša Vasov u 15. i Uroš Cvetkov u 22. minutu igre. Dvostruki strelac za goste iz Trgovišta bio je Savić, dok je odlučujući pogadak delo Petrovića.

This image has an empty alt attribute; its file name is 415-1024x683.jpg

Izabranici trenera Nebojše Rangelova zauzimaju 6. mesto na prvenstvenoj lestvici sa 36 bodova. Uprkos pobedi u Dimitrovgradu, „Pčinja“ je prepustila lidersko mesto „Vlasini“. Tim iz Trgovišta je prošle nedelje kažnjen oduzimanjem bodova zbog administrativnog propusta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 416-1024x683.jpg

U sledećem prvenstvenom kolu, dimitrovgradski fudbeleri gostuju sledećeg vikenda ekipi „Jedinstva“ iz Gornjeg Stopanja.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar