a

Humanitarni pozivni turnir “100 basketaša Caribroda” 20. jula u Dimitrovgradu

U Sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu 20. jula biće održan humanitarni pozivni turnir “100 basketaša Caribroda”.

Kako je izjavila Tijana Aleksov, upravitelj fondacije “Zamisli život”, sva sredstva sa ovog turnira biće namenjena za pomoć obolelima od malignih bolesti.

Turnir će biti održan na košarkaškom igralištu u Parku od 19:00 časova. Minimalna kotizacija po igraču je 500 dinara, a akciju sprovode dimitrovgradski basketaši u saradnji sa fondacijom “Zamisli život”.

T. Petrov

Foto: fondacija “Zamisli život”

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar