Epidemiološka situacija u Bosilegradu dobra, Štab neće zasedati za prvomajske praznike

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Bosilegrad stabilna, nema zaraženih, niti sumnji na koronavirus. Opštinski štab za vanredne situacije neće zasedati za prvomajske praznike, osim, ukoliko ne bude došlo do neke hitne situacije. To je za portal FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba.

On je naveo da volonteri u Bosilegradu odnose redovno hranu svima kojima je potrebna, a takođe nastavljeno je sa proizvodnjom maski.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar