a

Zaharijev: Danas radila pijaca, epidemiološka situacija nepromenjena

Na teritoriji opštine Bosilegrad nema novih slučajeva infekcije koronavirusom. Epidemiološka situacija nepromenjena. Građani stariji od 65 godina su jutros kupovali namirnice. To je za portal FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

On je takođe rekao da je danas radila i zelena pijaca u Bosilegradu, koju su pre početka detaljno dezinfikovali. Isto tako je rekao da su ponovo oprane ulice i ulazi u zgrade i javne objekte.

This image has an empty alt attribute; its file name is 420-1024x683.jpg

Zaharijev je rekao da je Bosilegrad opštini Crna Trava poslao 1000 maski, a da će to uraditi i sa susednom opštinom Trgovište.

Kako je rekao za vikend, osim u slučaju najpreče potrebe, Opštinski štab neće zasedati.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar