Sednica SO Dimitrovgrad u petak, 29. maja, na dnevnom redu 21 tačka

Predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov zakazao je 38. po redu sednicu lokalnog parlamenta za petak, 29. maj. Zasedanje će biti održano u velikoj sali Centra za kulturu u 10:00 sati.

Na dnevnom redu predstojeće sednice naći će se 21 tačka, od kojih će većinu činiti izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima za 2019. godinu ustanova, direktnih i indirektnih korisnika budžeta i izveštaji o radu, takođe, za proteklu godinu, pojedinih organa u sistemu lokalne samouprave.

Pred odbornicima će se na razmatranje i usvajanje naći predlozi Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine i o izmenama Programa rada budžetskog fonda za privredni razvoj opštine Dimitrovgrad za tekuću godinu.

Na dnevnom redu su i odluke o otuđenju nepokretnosti u javnoj svojini opštine neposrednom pogodbom, kao i o pokretanju postupka pribavljannja nepokretnosti iz javne svojine Republike Srbije u javnu svojinu opštine Dimitrovgrad. Na usvajanje će se naći i odluka o dodeli pomoći privrednim subjektima koji koriste poslovni prostor u vlasništvu opštine.

Na sednici će biti razrešen i imenovan novi Upravni i Nadzorni odbor Sportsko turističkog centra Caribrod, kao i jedan član Školskog odbora dimitrovgradske gimnazije.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar