U Srbiji pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

Nakon maglovitog jutra u Srbiji se u centralnim i južnim krajevima očekuje delimično razvedravanje, na jugozapadu i pretežno sunčano.

Republički hidrometeorološki zavod je saopštio da će se magla i niska oblačnost zadržati tokom celog dana na severu Srbije i u Negotinskoj krajini. Duvaće slab vetar slab promenljivog pravca. Najviša dnevna od četiri na severu do deset stepeni na jugu zemlje.

U četvrtak ujutro u većem delu oblačno, mestimično sa maglom. U toku dana u centralnim i južnim krajevima delimično razvedravanje, na jugozapadu i pretežno sunčano, a magla ili niska oblačnost će se na severu, u Negotinskoj Krajini i po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati tokom celog dana uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša od 4 do 10 stepeni.

Za petak se prognozira umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -1 do 3 , najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

Prvog dana vikenda umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -1 do 3, najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

U nedelju umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab i umeren, u košavskom području u pojačanju. Jutarnja temperatura od -1 do 3 , najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

Izvor: RHMZ / RTS

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar