Srbija večeras nastupa na Evrosongu: Hurricane za plasman u finale

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale „Pesme Evrovizije“ u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa “Hurricane” koja predstavlja Srbiju. Prenos takmičenja počinje u 21:00 čas i može se pratiti na RTS 1, RTS Svet i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

„Ahoj arena“ u Roterdamu spremna je da ugosti takmičare iz 17 zemalja koji će učestvovati u drugoj polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“. Deset najboljih pesama iz prvog polufinala već je obezbedilo kartu za veliko finale, koje će se održati u subotu 22. maja.

Večeras će nastupiti i grupa “Hurricane”, koja predstavlja Srbiju. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će pesmu Loco loco izvesti pod rednim brojem 9.

Osim Srbije, večeras će se publici predstaviti takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Predstavnici Islanda nalaze se u izolaciji, pošto je jedan član benda zaražen koronavirusom, zbog čega su doneli odluku da ne nastupe uživo. Tokom prenosa će, u skladu sa pravilima ovogodišnjeg „Evrosonga“, biti prikazan snimak njihovog nastupa sa jedne od proba koju su obavili 13. maja.

Gledaoci iz Srbije večeras mogu da glasaju za svoje favorite, ali iz Srbije nije moguće glasati za predstavnice Srbije.

Prenos druge polufinalne večeri počinje u 21:00 čas, a može se pratiti na RTS 1 i RTS Svet, kao i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

Izvor: RTS

Foto: Facebook – Hurricane – Serbia Eurovision 2021

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar