Na humanitarnom turiniru “100 basketaša Caribroda” prikupljeno 44.560 dinara

Na trećem tradicionalnom humanitarnom turiniru “100 basketaša Caribroda” koji je minulog vikenda održan u Sportskom centru Park, prikupljeno je 44.560 dinara. Sva sredstva sa ovog turnira namenjena su deci sa smetnjama u razvoju.

U takmičarskom delu bilo je prijavljeno deset ekipa, a pobednički pehar pripao je ekipi “STC” koja je u finalnoj utakmici bila bolja od ekipe “Vojničko” rezultatom 21:12. Na ovogodišnjem turniru nadmetale su se i devojčice iz ženskog košarkaškog kluba.

Član pobedničkog tima i direktor Sportsko turističkog centra Caribrod Vasil Andrejev je u izjavi za medije istakao da mu je drago što se dosta ljudi uključilo u ovu manifestaciju, kao i to što se humanitarni rad spaja sa sportom. Andrejev je naveo da ustanova na čijem je on čelu ima lepu saradnju sa fondacijom “Zamisli život” i da će uvek rado podržati ovakve manifestacije.

Tijana Aleksov, upravitelj fondacije “Zamisli život” je ocenila akciju veoma uspešnom i zahvalila se svim basketašima i humanim ljudima koji su donirali novčani prilog za one kojima je to najpotrebnije.

Akcija prikupljanja sredstava za decu sa smetnjama u razvoju se nastavlja, a svi zainteresovani koji žele da doniraju sredstva mogu to učiniti na račun fondacije “Zamisli život”: 105-2261860-84.

Organizatori ovgodišnjeg turnira su basketaši rekreativci iz Dimitrovgrada, fondacija “Zamisli život” i Sportsko turistički centar Caribrod.

A. Todorov

Foto: Mikica Kostov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar