VIDEO: Đurov o predstojećoj XV sednici SO Dimitrovgrad

U susret predstojećoj XV sednici lokalnog parlamenta, predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov održao je konferenciju za medije.

Prema njegovim rečima, na dnevnom redu će biti 8 tačaka, a pred odbornicima će se naći predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju Opštinske izborne komisije.

“Mi smo u obavezi da nakon donošenja novih izbornih zakona u roku od 7 dana izaberemo novu Opštinsku izbornu komisiju i ovo je glavni razlog zbog čega smo zakazali sutrašnju sednicu” – naveo je Đurov.

Pred odbornicima na usvajanje biće odluka o pokretanju postupka izrade Lokalne stambene strategije na teritoriji opštine Dimitrovgrad za period od 2022. do 2027. godine, predlog Operativnog plana odbrana od poplava na teritoriji opštine za vode II reda za 2022. godinu, predlog rešenja o usvajanju Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JP „Komunalac“ za period od 1. januara do 31. decembra 2021. godine, kao i predlog Izveštaja o radu Štaba za vanredne situacije za proteklu godinu.

Zasedanje će biti održano u petak, 11. februara u velikoj sali Centra za kulturu u 10:00 časova.

Pogledajte detalje sa preskonferencije Zorana Đurova.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj i montaža: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
februar 2022.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar