Izbori 2023: 9. decembra na FAR-u predstavljanje Izborne liste „Srbija protiv nasilja“

U okviru predstavljanja izbornih lista za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 17. decembra, Internet Portal FAR – FAR TV uputio je poziv svim proglašenim listama od strane Opštinske izborne komisije u Dimitrovgradu za predstavljanje na FAR-u u okviru predizborne kampanje. Svaka izborna lista ima na raspolaganju 30 minuta medijskog prostora sa najviše 3 gosta u studiju FAR-a.

Snimanje TV emisija je obavljeno u unapred ponuđenim terminima, koji su dostavljeni izbornim listama, a na osnovu redosleda proglašenja svih pet lista za lokalne izbore u Dimitrovgradu. Istim redosledom, 8. decembra predstavile su se Izborna lista broj 1 “Aleksandar Vučić – Dimitrovgrad ne sme da stane”; Izborna lista broj 2 “Ivica Dačić – Premijer Srbije” i Izborna lista broj 3 “Srpski pokret Dveri-Srcem za Dimitrovgrad-Boris Kolev”.

U subotu, 9. decembra na Internet Portalu FAR (www.far.rs), FAR TV-u (YouTube kanal) i društvenim mrežama (Facebook i Twitter-X) predstaviće se Izborna lista broj 4 “Srbija protiv nasilja”.

Predstavnici Izborne liste broj 5 “Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov” nisu su odazvali našem pozivu, tako da će njihovo predstavljanje na FAR-u izostati.

Tokom predizborne kampanje na FAR-u neće biti objavljivan politički marketing nijedne političke opcije sa plaćenim terminima, spotovima i saopštenjima. FAR neće pratiti konferencije za novinare i aktivnosti izbornih lista, ali je svakoj listi za lokalne izbore u Dimitrovgradu omogućio ravnomerno predstavljanje u okviru najavljenih emisija u svojim medijima.

FAR

Foto: Milana Videnov Milanov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar