ZZJZ Pirot dodeljuje zahvalnice učenicama osnovne škole “Hristo Botev” za likovne i literarne radove

Zavod za javno zdravlje Pirot dodeliće u petak, 19. aprila zahvalnice učenicama osnovne škole “Hristo Botev” za likovne i literarne radove. Svečano uručivanje nagrada biće održano u dimitrovgradskoj osnovnoj školi od 12:30 časova.

Centar za promociju zdravlja Institut za javno zdravlje Batut u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Pirot raspisao je likovni i literarni konkurs povodom obeležavanja kampanja Nacionalne i Svetske nedelje dojenja, Nedelje zdravlja usta i zuba i Oktobra meseca pravilne ishrane za decu predškolskog uzrasta i učenike osnovnih škola.

U Zavod za javno zdravlje Pirot pristiglo je 600 literarnih i likovnih radova sa teritorije Pirotskog okruga, a Komisija Zavoda pregledala je sve pristigle radove i odabrala najbolje iz okruga u svakoj od kategorija.

Zahvalnice za likovne radove će biti uručene Danki Bojkov učenici IV-1 razreda za ućešće na konkursu “Oktobar – Mesec pravilne ishrane” i Nikolini Petrov, takođe učenici IV-1 za ućešće na konkursu “Svetska i Nacionalna nedelja dojenja”. Izuzetan uspeh ostvarila je i Sofija Kostov učenica III-3 razreda na konkursu “Svetska i Nacionalna nedelja dojenja” osvajanjem 2. mesta na republičkom nivou za literarni rad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar