Green tepih centar i Hotel Saks Balkan u finalu turnira u Dimitrovgradu

U velikom finalu tradicionalnog Međunarodnog turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu večeras od 22:40 časova sastaće se ekipe Green tepih centar i Hotel Saks Balkan. Za treće mesto boriće se Matleks Azuro i Stovarište Stojanović, a taj meč igra se od 21:50 sata.

U utakmicama za plasman od 5. do. 8. mesta Caffe Relaks place je pobedio službenim rezultatom 3:0 ekipu Pami njami, dok je sastav Nidža Trans nakon penala 8:7 savladao Cap-Cap. Susret za 5. mesto između ekipa Caffe Relaks place i Nidža Trans igra se od 21:00 sat.

Pretposlednjeg dana turnira na programu su bili i mečevi za treće mesto u mlađim kategorija. Kod mlađih pionira treće mesto pripalo je ekipi Ozrena koja je savladala Real Caribrod sa 3:1, a kod starijih treća je ekipa Ozrena kojoj je upisana pobeda sliužbenim rezultatom jer se ekipa Botev Ljiljače nije pojavila na terenu.

Večeras će biti igrana i finala u mlađim kategorijama. Kod mlađih pionira od 19:40 snage će odmeriti Caribrod Junajted i Orlovi, a kod starijih pionira od 20:20 sastaće se Green tepih centar i Šraf šop.

Organizatori ovog tradicionalnog sportskog događaja su Turistička organizacija Caribrod i Sportski savez Caribrod, pod pokroviteljstvom Opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar