Ekipa Hotel Saks Balkan pobednik turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu

Ekipa Hotel Saks Balkan pobednik je tradicionalnog Međunarodnog turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu u kategoriji seniora. Oni su u velikom finalu savladali ekipu Green tepih centar ubedljivim rezultatom 9:1.

Treće mesto na turniru pripalo je ekipi Matleks Azuro koja je nadigrala Stovarište Stojanović sa 3:1. U meču za 5. mesto Caffe Relaks place je bio bolji od sastava Nidža Trans rezultatom 5:2.

Prvo mesto u kategoriji mlađih pionira zauzela je ekipa Orlovi koja je u finalu savladala ekipu Caribrod Junajted sa 5:0, a kod starijih pionira najbolji je bio tim Šraf šop koji je nadigrao ekipu Green tepih centar sa 3:0.

Pobednik turnira u kategoriji seniora dobio je novčanu nagradu u iznosu od 360.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi pripalo je 180.000, a trećeplasiranoj 140.000 dinara. Za četvrto mesto nagrada je bila 50.000, za peto 40.000 i za 6. mesto 30.000 dinara. Najbolje u konkurenciji mlađih i starijih pionira organizatori su nagradili sportskom opremom.

Organizatori turnira su Turistička organizacija Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj je Opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar