U Bosilegradu održan turnir u stonom tenisu

U sali Osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu minulog vikenda održan je turnir u stonom tenisu. Na ovoj sportskoj manifestaciji učestvovalo je 24 stonotenisera, koji su bili podeljeni u tri kategorije – kadeti, aktivni sportisti i veterani.

U kategoriji kadeta prvo mesto pripalo je Nikoli Grigorovu, drugo Andriji Vasilevu i treće Stefanu Andonovu. Kod aktivnih sportista najbolji je bio Borislav Grigorov, drugi je bio Nikola Grigorov, a treći Andrija Vasilev. U kategoriji veterana prvo mesto osvojio je Vladica Manasijev, drugo Mišo Jaovančov, a treće Vladica Mitov.

Najboljima su uručeni pehari, medalje i diplome, koje je dodelio predsednik Sportskog saveza Opštine Bosilegrad Vladica Manasijev, a posebna priznanja dodeljena su Gabrijeli Dončev, kao jedinom ženskom takmičaru i Mihajlu Ignjatovu kao najboljem početniku.

Manifestacija “Bosilegradsko sportsko leto 2024” biće nastavljena 9. avgusta kada će početi turnir u odbojci, a zatim će uslediti turniri u basketu, atletici, tenisu i šahu.

A. Todorov

Foto: NRTV-Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar