Promene u Opštinskoj izbornoj komisiji u Babušnici

Na poslednjoj sednici Skupštini opštine Babušnica odbornici su usvojli rešenje o razrešenju starih i imenovanju novih članova Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu. Novi predsednik je master pravnik Nenad Marković, koji je do sada bio zamenik predsednika.

Novi saziv Skupštine dužan je da u roku od 6 meseci od konstituisanja imenuje novi stalni saziv Opštinske izborne komisije, što je i učinjeno na sednici održanoj 14. avgusta, a rešenje je objavljeno i na sajtu Republičke izborne komisije.

Došlo je do promene na čelu komisije gde je dugogodišnjeg predsednika Nebojšu Radovanovića zamenio njegov zamenik Nenad Marković, a Miljan Lepojev postao je Markovićeva zamena.

Pored predsednika i zamenika, imenovano i 12 članova i njihovih zamenika, a najviše predstavnika u tom telu imaju odborničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke, dok 4 predstavnika ima odbornička grupa SPS – SDP – DPB i jednog Narodni pokret Srbije.

U stalnom sastavu komisije ubuduće će biti Saša Nikolić, Sandra Petrov, Nebojša Radovanović, Sanela Stanojević, Igor Todorović, Dragan Stanković, Nemanja Petrov, Jelena Kitanović, Milan Jovanović, Mile Stankov, Slavica Milić i Sanja Mančić.

Za sekretara komisije predsednik Skupštine opštine Milan Stamenković imenovao je Jovanu Radovanović, a za zamenika sekretara postavljen je Nikola Mitić.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar