ZZJZ Pirot uručio zahvalnice učenicima Oš “Hristo Botev” u Dimitrovgradu i Željuši

Zavod za javno zdravlje iz Pirota uručeio je zahvalnice učenicima Osnovne škole “Hristo Botev” u Dimitrovgradu i Željuši za postignute izuzetne rezultate na likovno-literarnom konkursu povodom obeležavanja kampanje “Nedalja zdravlja usta i zuba”.

Među nagrađenim učenicima su Sanja Ivanov, Ksenija Panić, Stefan Ilijev i Mila Dimitrov iz dimitrovgradske škole i Sofija Rančić i Damjan Aleksandrov iz škole u Željuši.

“U Zavodu za javno zdravlje Pirot stiglo je 238 radova, a komisija je odabrala najbolje i odlučila da Osnovnoj školi “Hristo Botev” dodeli 6 zahvalnica. U centralnoj školi u Dimitrovgradu smo podelili 4, a u školi u Željuši 2 zahvalnice. Ovim putem bih želela da se zahvalim svim učenicima koji su učestvovali na konkursu”, rekla je za FAR Sonja Petrov iz Zavoda za javno zdravlje Pirot.

“Naša škola ima dugogodišnju saradnju sa Zavodom za javno zdravlje Pirot, a učenici i njihove učiteljice vrlo rado prate sve njihove konkurse. Želim da se zahvalim svim učenicima koji su dobili nagrade na konkursu, a pozivam i sve ostale učenike da uzmu učešće u narednim konkursima jer na taj način stiču zdrave navike i razvijaju svoju kreativnost”, istakla je za FAR direktorka Osnovne škole “Hristo Botev” Milena Stavrov.

“Želela bih da se zahvalim Sonji Petrov na zahvalnicama i nagradama učenicima koji su učestvovali na konkursu. Ovo je naš zajednički uspeh. Deca mnogo vole da crtaju i pišu i rado učestvuju na konkursima i takmičenjima i postižu značajne rezultate što me čini veoma srećnom”, kazala je za FAR učiteljica škole u Željuši Danijela Videnov.

Likovno-literarni konkurs povodom obeležavanja kampanje “Nedalja zdravlja usta i zuba” organizovao je Centar za promociju zdravlja Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut” u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Pirot.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / OŠ “Hristo Botev”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar