Stoni tenis: “Mladost” savladala “Top Spin 2”

U 15. kolu Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije stonoteniseri “Mladosti” savladali su minulog vikenda u Bosilegradu ekipu “Top Spin 2” iz Vranja rezultatom 4:3.

This image has an empty alt attribute; its file name is 298-1-1024x683.jpg

Dve pobede za bosilegradski tim zabaležio je Preslav Piperov. On je sa 3:0 bio bolji od Nenada Paunovića i Aleksandra Markovića. Jednu pobedu ostvario je Luka Nikolov koji je savladao Nenada Paunovića sa 3:0. U odlučujućem 7. gemu bosilegradski dubl u sastavu Preslav Piperov i Luka Nikolov nadigrao je gostujući dubl Aleksandar Marković – Stefan Tošić sa 3:1 i na taj način doneo nove bodove svom timu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 299-1-1024x683.jpg

Trener “Mladosti” Nikola Taleski je pohvalio igru svojih pulena istakavši da je ekipa vratila pobednički duh i da se bori za svaki poen. On je dodao da je Bosilegrad postao teško osvojiva tvrđava za sve ekipe koje dolaze na megdan njegovom timu.

Nakon ovog kola “Mladost” zauzima 8. mesto na prvenstvenoj lestvici sa skorom od 4 pobeda i 10poraza. U narednom kolu stonoteniski klub “Mladost” gostuje u Nišu ekipi “Naisusa” idućeg vikenda.

A. Todorov

Foto: STK “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar