Sportski praznik u Surdulici – prijateljski susret između „Levskog“ i „Radnika“

   Prijateljki fudbalski susret između domaćeg „Radnika“ i „Levskog“ iz Sofije odigran je 3. jula u Surdulici. Oko 3.000 gledalaca posetilo je sportski praznik, i bez obzira na to što meč nije doneo mnogo uzbuđenja (0:0), svi su otišli zadovoljni sa gradskog stadiona.

65

   „Ova interesantna kontrolna utakmica odigrana je zahvaljujući i našem udruženju. Zahvaljujući gospodinu Ljubi Jaševu, našem dobrom prijatelju i članu upravnog odbora „Levskog“, 3. maja sa jednom malom delegacijom gledali smo meč „Radnik“ – „Partizan“. Od tada radimo na uspostavljanju saradnje između dva kluba. Zato se nadamo da će ova utakmica biti početak dugogodišnjeg prijateljstva“ – izjavio je Aleksandar Dimitrov, predsednik udruženja „Glas“ iz Bosilegrada.

66

   Utakmici su prisustvovali i ljubitelji fudbala iz drugih gradova ovog dela Srbije, među kojima i 30-tak bosilegrađana. Rukovodstvo „Levskog“ poklonilo je udruženju „Glas“ i fan-klubu „Levskog“ u Bosilegradu reklamni materijal i navijačke rekvizite.

67

   Deca iz Olimpijskog kluba Bosilegrad dobila su zastavice i kalendare. Fudbaleri „Levskog“ su ponovo pokazali da ljubav i sport ne znaju za granice i ispisali su još jednu stranicu u svojoj stogodišnjoj istoriji.

Izvor i foto: Udruženje „Glas“ – Bosilegrad

Napisao/la
Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.