Ekipa „Gojinske domaćice“ pravi najbolji ajvar u Dimitrovgradu

   Ekipa „Gojinske domaćice“ pobednik je prvog kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ u Dimitrovgradu i plasirala se direktno u finale koje će se održati 22. oktobra na Zlatiboru.

307

   “Kada spremaš ajvar sa srcem i uz dobro društvo uspeh ne može da izostane. Presrećne smo što smo uspele da osvojimo prvo mesto i što ćemo predstavljati Dimitrovgrad u velikom finalu. Ovo takmičenje je pre svega zabavno i sjajno osmišljeno, ali kada na kraju dana i pobeda dođe, nema lepšeg osećaja“ – kaže Danijela Milkov Ivanov, kapitenka pobedničke ekipe.

308

   Recept za vicešampionski ajvar imala je ekipa “Fiesta Metalac”, dok je treće mesto pripalo ekipi ”Čuvari smeha”.

309

   “Imali smo tu čast da u Dimitrovgadu svojim prisustvom uveličamo proslavu dana grada gde smo uz celodnevni program i vatromet koji je obeležio kraj paznika proglasili najboljeg ajvar majstora“ – kaže Ljiljana Vukotić, organizator manifestacije.

310

   Pobednike je birao tročlani stručni žiri u sledećem sastavu: Stambol Geštamov, profesionalni kuvar, Delča Gigov, glumac i Dejan Nejkov, tehnolog.

311

   312

   Pobednici su osvojili mini elektrik štednjak iz linije MBS Milan Blagojević Smederevo, drugoplasirana ekipa osvojila je posuđe „Metalac“ Gornji Milanovac, dok je treća nagrada bila mali kućni aparat.

313

   Karavan “Izađi mi na teglu” nastavlja svoju potragu za najboljim receptom za ajvar u Srbiji, a na putu do finala obići će preko 20 gradova.

   Nadmetanje za najbolji ajvar u Srbiji se nastavlja!

314

Izvor: Tim manifestacije „Izađi mi na teglu“

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar