a
 

„Balkanski“ savladao „Lužnicu“ za beg sa dna tabele

   Fudbalski klub „Balkanski“ savladao je sa 2:1 „Lužnicu“ iz Babušnice u sedmom kolu prvenstva Zone „Jug“ Fudbalskog saveza istočne Srbije. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Strelac prvog gola za „Balkasnki“ bio je Nikola Ranđelov u 67. minutu. Na 1:1 izjednačio je Nikola Ćirić 3 minuta kasnije, a konačnih 2:1 postavljeno je u 89. minutu, kada je igrač „Lužnice“ postigao autogol posle centaršuta Lazara Manića.

332

   Posle ove pobede „Balkanski“ ima 8 bodova, a u sledećem kolu gostuje lideru na tabeli, ekipi „Budućnosti“ iz Popovca.

333

   Pioniri „Balkanskog“ takođe su igrali danas protiv „Lužnice“, ali u Babušnici i bili više nego ubedljivi pobedivši sa 8:0. Aleksandar Todorov postigao je 5 golova, dok je ostala 3 postigao Lazar Gigov.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar