a
 

Kadeti košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ nisu otputovali u Zaječar

   Utakmica 6. kola Kvalitetne lige kadeta između košarkaških klubova „Mladost“ iz Zaječara i „Dimitrovgrad“, koja je trebalo da se odigra juče u Zaječaru, nije odigrana zbog bolesti većine igrača „Dimitrovgrada“. Komesar takmičenja je ovu utakmicu registrovao službenim rezultatom 20:0 u korist „Mladosti“, a „Dimitrovgrad“ je kažnjen oduzimanjem jednog boda.

   U sledećem kolu „Dimitrovgrad“ će biti domaćin ekipi „Naisus“ iz Niša, a susret je zakazan za subotu 17. decembar od 19:15 sati.

   Kadeti košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ su poslednji na tabeli bez pobede, dok „Naisus“ ima jednu pobedu.

Т. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar