Mladi bosilegradski stonoteniseri Martin Stamenov i Stevica Dinov bronzani u Nišu

U konkurenciji kadeta do 18 godina, Martin Stamenov i Stevica Dinov, članovi stonoteniskog sportskog udruženja “Mladost“ iz Bosilegrada, osvojili su bronzane medalje na Uskršnjem turniru u stonom tenisu, koji je održan 15. aprila u Stonoteniskom domu u Nišu. Na Uskršnjem turniru u konkurenciji seniora nastupio je i Slavoljub Nakev, takođe član “SSU Mladost-Bosilegrad“, koji je ispao u grupnoj fazi takmičenja.

Istog dana u Nišu je održan i “Regionalni turnir u pojedinačnoj konkurenciji za mini kadete i mlađe kadete“, na kojem je učešće uzeo jos jedan mladi bosilegradski stonoteniser Nikola Zaharijev. Zaharijev je u konkurenciji mini kadeta izgubio oba meča u grupnoj fazi turnira, ali je pružio izuzetno jak otpor svojim protivnicima.

Nikola Taleski, predsednik Stonoteniskog sportskog udruženja “Mladost“, a ujedno i trener bosilegradskih stonotenisera, izrazio je veliko zadovoljstvo igrom, borbenošću i zalaganjem svojih momaka. Taleski je u izjavi za FAR rekao da je ovo prvi nastup stonotenisera iz Bosilegrada na nekom takmičenju od osnivanja stonoteniskog udruženja “Mladost“, 21. novembra 2016. godine. On je takođe dodao, da je izuzetno zadovoljan organizaciojom turnira i izrazio zahvalnost predsedniku Regionalnog stonoteniskog saveza Niš, Draganu Đorđeviću na gostoprimstvu.

 A. Todorov

Foto: N. Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar