a
 

Kadeti Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ poraženi u Nišu

Kadetska selekcija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ poražena je u nedelju u Nišu od ekipe „Fair play“ rezultatom 67:62 (17:13, 26:20, 10:11, 14:18) u okviru  11. kola Kvalitetne međuregionalne lige istočne i južne Srbije.

Nakon ovog poraza dimitrovgradski košarkaši  nalaze se u donjem delu tabele sa skorom od 2 pobede i 9 poraza. U narednom 12. kolu izabranici Tonija Aleksova dočekuju u hali u Sportskom centru “Park“ ekipu „Play Off-a“ iz Leskovca.

 A. Todorov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar