a

Minimalan poraz bosilegradske „Mladosti“ u Vladičinom Hanu

Fudbaleri „Mladosti“ iz Bosilegrada pretrpeli su minimalan poraz rezultatom 1:0 na gostovanju ekipi „Morave“. Dvoboj 22. kola fudbaleske Zone Jug igran je 13. aprila  u Vladičinom Hanu.

Nakon ovog kola bosilegradski “zeleno – beli“ zauzimaju 15. mesto na tabeli sa 15 bodova. „Morava“ je sa 32 boda u sredini tabele.

U sledećem kolu, koje se igra predstojećeg vikenda, izabranici trenera Vladice Manasieva dočekuju na stadionu “Peskara“ u Bosilegradu ekipu pirotskog „Jedinstva“.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar