a

Зона Юг: „Младост“ и „Пуста Река“ направиха равен в Босилеград

„Младост“ /Босилеград/ завърши 1:1 (0:0) с „Пуста Река“ /Бойник/. Мачът от 25-я рунд от футболното първенство на Зона Юг бе игран на 5 май на стадион Пескара в Босилеград.

This image has an empty alt attribute; its file name is 48-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 49-1024x683.jpg

Босилеградчани заемат 15-то място във временното класиране със 17 спечелени точки. Бойничани са трети с 44 т.

This image has an empty alt attribute; its file name is 50-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 51-1024x683.jpg

В следващият кръг от първенството, футболистите на „Младост“ гостуват идния уикенд на второкласираният „Пчиня“ /Търговище/.

А. Тодоров

Фото: Владимир Кройф Захариев

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar