a

Rok spektakl grupe “Kerber” 28. jula u Dimitrovgradu

Čuvena jugoslovenska i srpska hard rok grupa “Kerber” iz Niša nastupiće na dimitrovgradskoj sceni 28. jula u Sportskom centru “Park”.

Svi koji dođu na koncert imaće priliku da uživo čuju najveće hitove ovog benda kao što su “Ratne igre”, “Bolje da sam druge ljubio”, “Seobe”, “Dođi”, “Kad ljubav izda”, “Srce od meda”, “Hajde da se volimo”…

I nakon tri i po decenije rada na muzičkoj sceni, ova grupa je i dalje poznata i slušana širom Srbije.

Koncert je zakazan za 21:00 čas, a ulaz će biti besplatan.

U izjavi za FAR basista benda Zoran Madić Mada pozvao je sve ljubitelje roka da dođu na koncert.

Pokrovitelji ovog rok spektakla, koji će kamerom zabeležiti ekipa portala FAR, su opština Dimitrovgrad, Sportsko turistički centar “Caribrod” i Sportski savez Caribrod.

Teodora Petrov

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar