a

Koncert grupe Kerber 28. jula u Dimitrovgradu

U okviru Caribrodskog sportskog leta u nedelju, 28. jula, nastupiće legendarna jugoslovenska i srpska hard rok grupa iz Niša “Kerber”.

Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od trideset godina. Na vrata jugoslovenske rok scene ušla je 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput Idola, Filma i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije. Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i velike koncertne prostore širom Srbije.

Koncert počinje u 21:00 čas, u Sportskom centru “Park”. Za sve posetioce ulaz je besplatan.

Teodora Petrov

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar