a

„Balkanski“ nastavlja takmičenju u Kupu – Sa „Timočaninom“ 4. avgusta u Boljevcu

Nakon što su u maju ove godine podigli pehar namenjen osvajačima Kupa Fudbalskog saveza Pirotskog okruga, fudbaleri „Balkanskog“ nastavljaju nadmetanje u najmasovnijem domaćem fudbalskom takmičenju.

U četvrtfinalnom susretu Kupa Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije „Balkanski“ u nedelju, 4. avgusta, u 17:30 časova gostuje ekipi „Timočanina“. Trener dimitrovgradskog zonaša Nebojša Rangelov je u izjavi za portal FAR rekao da ekipa ide u Boljevac da se predstavi u što boljem svetlu i da se nadigrava sa favorizovanim domaćinom, inače novim srpskoligašem. Što se tiče sastava, Rangelov je istakao, da će uprkos izostancima pojedinih igrača tim izgledati korektno i respektabilno.

U ostalim mečevima četvrtfinala Kupa FS RIS igraju „Topličanin“ – „Sloga“, „Malošište“ – „Car Konstantin“ i „Župa“ – „Jagodina Tabane“. Pobednici ovih dvoboja obezbediće plasman u polufinale koje je na programu 11. avgusta.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar