a

Zaharijev: Epidemiološko stanje nepromenjeno, nastavljena podela vizira

U Bosilegradu stanje nepromenjeno, nema zaraženih, niti sumnji na infekciju Covid-19. Danas su viziri podeljeni trgovinskim radnjama i firmama u gradu, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Nastavljeno je sa proizvodnjom maski, pranjem ulica i dezinfekcijom ulaza javnih zgrada, takođe i sa dostavom hrane.

Prema poslednjim podacima sa sajta covid19.rs  u Pčinjskom okrugu od koronavirusa obolele su ukupno 194 osobe, od toga 103 osobe u Vranju, 47 u Surdulici, 26 u Vladičinom Hanu, 6 u Bujanovcu, po 4 u Preševu i Trgovištu.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar