a

Zaharijev: Bosilegrad donirao Nišavskom okrugu zaštitne maske

Na teritoriji opštine Bosilegrad nastavljeno je sa podelom vizira. U protekla dva dana podeljeni su zanatskim radnjama, privrednicima i autobuskim prevoznicima, rekao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev i naglasio da je Bosilegrad podelio 2.000 maski načelnici Nišavskog okruga Dragani Sotirovskoj.

This image has an empty alt attribute; its file name is 365-1024x683.jpg

Zaharijev je dodao da je epidemiološka situacija nepromenjena, nema zaraženih, niti sumnji na koronavirus. Takođe, nastavljeno je sa pranjem ulica i podelom hrane svima kojima je potrebna.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: lična arhiva Vladimira Zaharijeva / Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar