a

Zaharijev: Štab zaseda sutra, stanje u Bosilegradu nepromenjeno

Epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad nepromenjena, nema zaraženih, niti sumnji na koronavirus. To je za FAR rekao predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je dodao da je nastavljeno sa podelom vizira i da je danas Bosilegrad dao Javnom preduzeću “Direkcija za građevinsko zemljište i puteve”, Komercijalnoj banci, Pošti i preostalim firmama u gradu.

Zaharijev je najavio zasedanje Opštinskog štaba za sutra u 8:00 sati.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar