Nišville 2020 u dva formata

Internacionalni džez festival Nišville 2020. održaće deo svojih programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo u „online“ formatu, stoji u saopštenju organizaora festivala.

Biće izvedeno više od 30 programa, koji uključuju pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), te likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa. Na žalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišville televizije putem linka http://nisville.com/live/

O sadržaju i lokacijama predviđenog programa za live – streaming realizaciju, predstavnici medija biće naknadno interno obavešteni.

Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra 2020. godine ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance, navode organizatori.

Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišville jazz festival odložen sa decembra 1994 na januar 1995 zbog restrikcije struje. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada – celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021.

U saopštenju tako stoji, da svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

“Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice, molimo Vas da se obratite prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon CALL CENTER: 0900 11 00 11, ili da pošaljete upit na sledeće e-mail adrese: [email protected] i [email protected]”, kažu organizatori.

Izvor i foto: Nišville

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar