a

Donja Željuša prepodne bez vode zbog priključenja na novi vodovod

Žitelji donje Željuše ili dela tog naselja od fabrike “Eco Ruber” do kraja ulice “Georgi Dimitrov” danas i narednih dana biće bez vode od 8:00 do 14:00 časova, rekao je za FAR Vasil Taškov, tehnički direktor Javnog preduzeća “Komunalac” u Dimitrovgradu.

On je kazao da je razlog za to priključenje korisnika na novoizgrađenu vodovodnu mrežu i naglasio da će se stanovnici tog dela Željuše pijaćom vodom snabdevati iz cisterni.

T. Petrov

Foto: pixabay.com

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar