Do 8. aprila javna rasprava u vezi nacrta Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike

Opštinsko veće opštine Dimitrovgrad poziva sve građane i stručnu javnost da se u postupku pripreme dokumenata javnih politika Opštine Dimitrovgrad upoznaju sa tekstom nacrta Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Dimitrovgrad u 2021. godini, kao i da daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

U saopštenju za javnost stoji da će javna rasprava trajati do 8. aprila ove godine, a lice nadležano za davanje informacija u vezi sa predloženim nacrtom Programa je većnik Dragan Mančev (br. tel. 010/361-582, lokal 104.).

Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Opštine sa zainteresovanim građanima, predstavnicima udruženja građana i zainteresovanom javnosti biće održan 8. aprila u sali Skupštine opštine Dimitrovgrad, sa početkom u 12:00 časova.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Opštinskom veću opštine Dimitrovgrad putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili preko Pisarnice Opštinske uprave opštine Dimitrovgrad, najkasnije do 15:00 časova 5. aprila 2021. godine, navodi se u saopštenju.

Izvor: Opština Dimitrovgrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar