Osnovna škola “Hristo Botev” priredila prijem za svoje najuspešnije učenike

Osnovna škola “Hristo Botev” iz Dimitrovgrada priredila je tradicionalni prijem za učenike koji su pokazali zavidan nivo znanja i postigli zapažene rezultate na takmičenjima iz raznih predmeta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 461-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 462-1024x683.jpg

Direktorka škole Milena Stavrov je u izjavi za medije rekla da je izuzetno ponosna na fantastične rezultate koje su učenici ostvarili ove školske godine koja je, prema njenim rečima, bila jako teška. Ona je učenicima poželela da u narednim godinama budu još uspešniji, kao i da u što većem broju izlaze na takmičenja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 463-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 464-1024x683.jpg

Lara Ivanov, đak generacije u osmom razredu je istakla da to za nju predstavlja veliku čast i dokaz da se radom i trudom može ostvariti sve što se naumi, ali da je za to potrebno mnogo vere, rada i truda. Navodi da je učestvovala na takmičenjima iz fizike, hemije, engleskog, srpskog, bugarskog jezika i matematike i dodaje da će školovanje nastaviti u gimnaziji u Nišu, tačnije u specijalizovanom odeljenju za fiziku.

This image has an empty alt attribute; its file name is 465-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 466-1024x683.jpg

Kristina Gocev, đak generacije u sedmom razredu je rekla da joj mnogo znači što je baš ona učenica generacije i dodala da je dala svoj maksimum i postigla sve što je želela. Takođe, Kristina je učestvovala na takmičenjima iz matematike, fizike, hemije, kao i iz bugarskog jezika gde je, kako kaže, bila prva na okružnom i druga na republičkom takmičenju. Ova učenica se bavi i karateom i napominje da je pre nekoliko dana položila za plavi pojas sa jako dobrom ocenom.

This image has an empty alt attribute; its file name is 467-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 468-1024x683.jpg

Lana Petrov, učenica generacije šestog razreda je istakla da je postigla zavidne rezultate iz fizike i matematike i dodala da će se sledeće godine potruditi da ostvari još bolje rezultate na takmičenjima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 469-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 470-1024x683.jpg

Matej Igov, učenik generacije petog razreda je naveo da je osvojio drugo mesto na republičkom takmičenju iz bugarskog jezika, kao i drugo mesto na Opštinskoj smotri recitatora, a učestvovao je i na takmičenju iz matematike. Omiljeni predmet mu je, kako kaže, geografija.

A. Todorov

Foto: Ivo Tomov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar