Turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021”: Večeras četrvtfinalni mečevi u konkurenciji seniora

Četvrtog takmičarskog dana na tradicionalnom 57. turniru u malom fudbalu u Dimitrovgradu na programu su bila tri susreta u mlađim kategorijama i tri u seniorskoj konkurenciji.

U konkurenciji starijih pionira Real Caribrod je savladao Balkanski sa 8:2, a zatim je bio bolji i od ekipe My Freedom rezultatom 9:2. Kod mlađih pionira Balkanski je zabeležio pobedu u duelu protiv tima Mi smo ta ekipa sa 3:1.

U seniorskoj konkurenciji u grupi A, Fiesta Matleks je savladala sa 2:0 ekipu Real Caribrod. U grupi B, Hotel Hepi je bio bolji od No name ubedljivim rezultatom 10:0, dok je Mlekara Marinković sa 6:3 nadigrala Motellongue.

Peti takmičarski dan počeće u 19:00 časova utakmicom u konkurenciji starijih pionira između ekipa My Freedom i Babušnica. U 19:30 sati, u konkurenciji mlađih pionira igraju Babušnica i Balkanski, dok u 20:00 časova se sastaju Babušnica i Balkanski u kod starijih pionira.

U prvom četrvrtfinalnom duelu koji je zakazan za 20:30 sati snage će odmeriti Hotel Hepi i FK Željuša. U 21:20 časova igraju Fiesta Matleks i Motellongue, a u 22:10 sati sastaju se Real Caribrod i No name. Poslednji četvrtfinalni meč na programu je u 23:00 sata između ekipa Mlekara Marinković i Džukijevi puleni.

U subotu su na programu polufinalni mečevi, dok se u nedelju igra finale.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar