Karatisti “Caribroda” na prvenstvu Karate saveza uže Srbije u Čačku

Petoro članova Karate kluba “Caribrod” nastupilo je na prvenstvu Karate saveza uže Srbije za kadete i juniore koje je održano minulog vikenda u Čačku.

Dimitrovgradski klub predstavljali su Sandra Ilijev i Kristina Gocev u kategoriji kadetkinja 2007. godište – klasa ,,B,, žene, kao i Andrija Stankov i Marko iliev, koji su nastupili u kategoriji kadeta 2007. godište klasa ,,B,, muškarci. Oni nisu uspeli da osvoje medalje i plasman za Prvenstvo Srbije jer iz ovih kategorija prolaz ostvaruju samo prvih ćetvoro takmičara.

U apsolutnoj kategoriji juniora 2005. godište, žene nastupila je Danica Vasilev i vrlo je izvesno da je ušla u prvih osam što je za ovu kategoriju uslov za dalji plasman i nastup na Prvenstvu države, ali se očekuje potvrda i zvanična rang listu iz Karate saveza uže Srbije.

“Celokupna situacija u kojoj se nalazimo i živimo uslovila je da imamo pad forme među takmičarima kako zbog bolesti, tako i zbog odsustvovanja jer su neki bili u karantinu ili su iz kontakata sa zaraženima, međutim to nije nikakvo opravdanje i nadamo se brzom povratku u top formu” – navode iz Karate kluba “Caribrod”.

A. Todorov

Foto: Karate klub “Caribrod” Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar