VIDEO: Vasil Andrejeav – Kupališna sezona u Dimitrovgradu počinje 15. juna

Kupališna sezona na kupališnom kompleksu u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu počeće u sredu, 15. juna. Ovo je u izjavi za FAR rekao Vasil Andrejev, direktor Turističke organizacije “Caribrod”.

“Pripereme za početak kupališne sezone su intenzivne. Bazeni se spremaju, a dinamika radova je zadovoljavajuća i nadam se da će bazeni 15. juna biti otvoreni za kupače, a do tada ćemo imati i uzorkovanu vodu od strane Zavoda za javno zdravlje iz Pirota” – ističe Andrejev.

Naglašava da su cene karata ostale iste i ove godine sa raznovrsnim ponudama – od dnevnih ulaznica koje su 150 dinara, do poludnevnih od 100 dinara. Iznajmljivanje ležaljki košta 150 dinara, deca od 8 do 12 godina i studenti uz overeni semestar plaćaće 80 dinara, za mališane do 7 godina ulazak na bazen je besplatan uz prisustvo odraslog lica, a besplatne su i ulaznice za učenike sa uspehom 5.00, za osobe sa invaliditetom, trudnice i porodice palih boraca.

Andrejev kaže da je sklopljen ugovor sa Zavodom za javno zdravlje iz Pirota koji će jednom nedeljno proveravati ispravnost vode na bazenu.
“Apelujem na posetioce bazena i kupače da se pridržavaju pravila ponašanja, koja će biti vidno istaknuta na ulazu u kupališni kompleks, a svi kupači koji kupe kartu biće osigurani”, dodao je direktor Turističke organizacije Caribrod.

Opširnije u izjavi Vasila Andrejeva.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snmatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
jun 2022.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar