Tri prve nagrade za mlade dimitrovgradske pijaniste na takmičenju u Vranju

Učenici Osnovne muzićke škole “Dr Dragutin Gostuški” izdvojenog odeljenja u Dimitrovgradu nastavljaju sa uspesima. Oni su minulog vikenda na takmičanju malih pijanista u Vranju u kategoriji klavirski duo u klasi profesorke klavira Miljane Antanasijević osvojili tri prve nagrade.

Prve nagrade pripale su Stefanu Kociću i Veljku Stojanovu sa 95 osvojenih poena, Danici Arsov i Aleksi Jovanoviću sa 91 poenom i Milevi Rizov i Nađi Dimitrov sa takođe 91 poenom.

U izjavi za FAR nastavnica klavira Miljana Antanasijević nije krila zadovoljstvo postignutim rezultatima dimitrovgradskih učenika.

“Bilo je zadovoljstvo biti deo takmičenja koje se tradicionalno održava već 17 godina i predstaviti našu Muzičku školu. Ovi mladi ljudi su zaslužili svako poštovanje i pohvale, bili su vredni tokom čitave školske godine i odlično odsvirali svoj program, te rezultati nisu izostali. Divno iskustvo kako za njih tako i za mene kao nastavnika. U toku su prijave za upis u prvi razred Muzičke škole, pa bih da iskoristim priliku i pozovem svu decu koja žele da nam se pridruže, da to urade na sajtu OMŠ “Dr Dragutin Gostuski” ili lično u školi”, rekla je Antanasijević.

A. Todorov

Foto: OMŠ “Dr Dragutin Gostuški”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar