Do 5. jula otvoren javni konkurs za finansiranje programa udruženja u oblasti unapređenja položaja i kvaliteta života mladih i dece

U toku je javni konkurs za finansiranje programa udruženja u oblasti unapređenja položaja i kvaliteta života mladih i dece u opštini Dimitrovgrad u 2023. godini.

Konkurs je raspisala opština Dimitrovgrad za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa za opštinu Dimitrovgrad koje realizuju udruženja u oblasti unapređenja položaja i kvaliteta života mladih i dece u 2023. godini.

Ukupan iznos sredstava planiran za finansiranje programa udruženja u oblasti omladinske politike iz budžeta opštine Dimitrovgrad u 2023. godini je milion dinara. U okviru javnog konkursa moguće je podneti prijavu na konkurs u vrednosti od 50.000 do 500.000 dinara.

Svi zainteresovani se mogu za dodatne informacije obratiti na broj telefona – 010/361-110 ili putem elektronske pošte na adresu – [email protected]. Navedena dokumenta mogu se preuzeti u elekronskoj formi sa zvaničnog sajta opštine Dimitrovgrad.

Zainteresovane organizacije su dužne da predloge projekata dostave najkasnije do 5. jula, a konačnu odluku o finansiranju organizacija donosi Opštinsko veće na predlog Komisije za evaluaciju projekata udruženja u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora.

A. Todorov

Foto. Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar